Onze Jobs

Onze jobs

Strijkhulp

Je houdt van strijken en kleding te verstellen? Ofwel ga je bij de klant ter plaatse ofwel werk je in ons strijkatelier. In ons atelier werk je met goed onderhouden professionele machines, zowel voor het strijken als het verstellen van de kleding. Als jij ontspannen achter het strijkijzer staat of handig bent om mooi verstelwerk te doen dan is deze job iets voor jou. Klik hier om je in te schrijven.

Thuishulp

Wil je werken als huishoudelijke hulp, dan ga je mensen helpen die niet meer voor zichzelf kunnen zorgen. Je helpt deze mensen met het wassen, aankleden, scheren, met eten en met drinken. Of je gaat naar de winkel. Je doet hierbij de boodschappen voor je klant. Het kan ook zijn dat de klant vraagt of je het eten kan klaarmaken of het voorbereidend werk kan doen. Een gezellige en afwisselende job. Klik hier om je in te schrijven.

Klusjesdienst

Als je graag zorgt voor het opknappen van klusjes in de woning zoals bv. een lamp vervangen,  het vastleggen van losliggende tegels, het afwassen van plafonds en rolluiken, behang- en schilderwerken, een rolluiklint vervangen, sloten en scharnieren nakijken, (de)montage van meubel-stukken, gras maaien en in de winter het voetpad voor het huis van de klant sneeuw- en ijsvrij maken.

Uiteraard ben je handig en heb je ervaring met klusjes. Je hebt kennis van bijvoorbeeld behang- en schilderwerk, elektriciteit, houtbewerking en- of tuinonderhoud. Je kan je vlot verplaatsen en je bent in het bezit van rijbewijs type B. Klik hier om je in te schrijven.

Werken bij ons

Een job in de zorgsector lijkt jou de ideale gelegenheid om op een leuke manier te werken? Hieronder vind je een korte omschrijving van elk van de jobs die wij aanbieden.

Kies de job die het beste bij jou past en laat het ons weten via deze link. Hier kun je tevens een aantal wensen vermelden waaraan jouw baan moet voldoen. Bijvoorbeeld welke dagen en uren je wenst te werken, en hoe ver de klant bij jou vandaan mag wonen.

Je mag natuurlijk ook bellen naar het dichtstbijzijnde kantoor. Het aanmelden voor een zorgzame job is uiteraard helemaal gratis.

Na je eventuele opleiding krijg je een vaste groep klanten en je kan onbezorgd aan het werk. Ook spreken we regelmatig af om te kijken of er iets verbeterd kan worden. Het is immers voor ons erg belangrijk dat zowel jij als jouw klant gelukkig zijn.

Wij regelen alles voor jou

ComfortMasters regelt alles voor jou:

  1. je ondertekent bij ons een contract van onbepaalde duur

  2. je krijgt een vast loon en verplaatsingskosten

  3. je bent  verzekerd tegen arbeidsongevallen

  4. je hebt recht op betaalde vakanties

  5. je krijgt een dertiende maand

  6. je bouwt je pensioen verder op

Op het eind van de maand ontvang je een overzichtelijke loonstrook en je salaris op je rekening.

Je merkt het, ook jouw comfort is ook voor ons erg belangrijk!

Poetshulp

Als poetshulp help je zowel mensen die door ouderdom of door een handicap geen huishoudelijke taken meer uit kunnen voeren, evenals mensen die zelf geen tijd hebben om schoon te maken. De activiteiten die je uitvoert zijn afhankelijk van de wensen van de klant. Je kunt bv. het huis stofzuigen, de ramen poetsen of de afwas doen. Ben jij netjes en vind je het geen probleem om je handen uit de mouwen te steken? Dan is een job in de huishoudelijke hulp voor jou weggelegd. Het is zelfstandig werk wat zeer wordt gewaardeerd. Klik hier om je in te schrijven.

Bel onze kantoren